Përfundon ndriçimi në rrugën “Skavicë” në Bathore

📍Bathore, në rrugën “Skavicë” ku sapo përfunduam ndriçimin e rrugës me gjatësi 700 ml💡🛣️✅që për vite me rradhë u la në errësirë dhe harresë.
Faleminderit për punën e bërë Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike🙏
#BashkiaQëDuam☑️
#KamzaDritë😊