Përfundon ndriçimi i rrugëve “Bubullimë”, “Librazhd” dhe “New York” në Kamëz

🏞️💡📍-Kamëz, ku pas vitesh harrese dhe errësire, përfunduam ndriçimin në rrugët⬇️
📌“Bubullimë”,
📌“Librazhd”,
📌”New York”,
Investime infrastrukturore me standarte dhe rrugë të ndriçuara në çdo cep të Kamzës🙏
#BashkiaQëDuam☑️
#KamzaDritë✅