Përfundon ndriçimi i rrugëve “Arben Broci”, “Ismail Qemali” dhe “Dervish Luzha” në Paskuqan!

💡🛣️📍Paskuqan – ku përfunduam ndriçimin në rrugët⬇️
📌”Arben Broci”
📌Ismail Qemali
📌Dervish Luzha
Falënderim për Ndërmarrjen e Shërbimeve Publike, për punët me standarde që bëjnë🙏
#BashkiaQëDuam✅
#PaskuqaniDritë💡
#KamzaVetëmPërpara➡️