Përfundon ndriçimi i rrugës “Halim Xhelo” në Paskuqan

Investimet me standarte në infrastrukturën rrugore, vijojnë kudo në territorin e Kamzës dhe çdo ditë në qytet ekipet punojnë për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit infrastrukturore.

Në Paskuqan janë një seri investimesh në gjithë zonëz, duke nisur nga Paskuqan-2, Babbru-Qendër, Fushë- Kërçik e kështu me rradhë.

E fundit ku përfundoi asfaltimi i rrugës, trotuaret dhe ndriçimi, ishte rruga “Halim Xhelo” në Paskuqan.

Paskuqan 📍, ku përfunduam 💡 ndriçimin e rrugës “Halim Xhelo”, pas investimeve te kryera në🔽
📍Asfaltimin e rrugës
📍Trotuaret
Pas 30 vitesh harresë😣, një sërë investimesh transformuese po i rikthejnë identitetin e munguar Kamzës, shkruan në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli.