Përfundon ndriçimi i rrugës “Bilal Xhaferri” në Babrru Qendër

Rruga “Bilal Xhaferri”, në Babrru Qendër tani është gati me gjithë stadartet dhe parametrat infrastrukturorë, pas përfundimit të ndriçimit.

Një investim dinjitoz ku përfshihet rrjeti i ujësjellësit, kanalizimet, asfaltimi i rrugës dhe trotuaret.

tandartet më të mira infrastrukturore ne gjithë investimet tona, shkruan në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli.