Përfundon ndriçimi i rrugës “Besim Cera” prej 5.2 km në Paskuqan

Paskuqan📍– ku përfunduam ndriçimin prej 5.2 km edhe në
rrugën “Besim Çera”🛣️💡💡
Faleminderit Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike për gjithë përkushtimin dhe punën e bërë🙏
#BashkiaQëDuam✅
#Paskuqanindriçon💡