Përfundon ndriçimi i rrugës “Azem Hajdari” në Paskuqan

Paskuqan🏞️💡📍, ku pas asfaltimit, përfunduam dhe ndriçimin e rrugës “Azem Hajdari”, me gjatësi prej 1.5 km⬇️
Sot rruga gëzon gjithë standartet dhe parametrat më të mira infrastrukturore☑️
#BashkiaQëDuam✅
#Paskuqani🙏