Përfundon ndriçimi i rrugës “Arben Broci”, në Paskuqan

Rruga “Arben Broci” në Paskuqan tani është e ndriçuar dhe me standarte për gjithë qytetarët që e përdorin atë.

Me ndriçimin e rrugës shtohet dhe siguria në zonë.

Lajmin e jep kryebashkiaku Rakip Suli i cili në rrjetin social Facebook shkruan:

📍🏞Përfunduam ndriçimin në rrugën “Arben Broci”, Paskuqan!
Falë sigurimit të ndriçimit tashmë është shtuar siguria nê zonë 🔽