Përfundon ndriçimi dhe trotuaret e rrugës “Hasan Zylfia” në Babrru

Kanë përfunduar punimet për ndërtimin e trotuareve dhe ndriçimin e rrugës “Hasan Zylfia” në Babrru.

Lajmin e ka bërë të ditur kryebashkiaku Rakip Suli, në një postim në rrjetin social Facebook ku shkruan:

Babrru 📍, ku përfunduam trotuaret dhe💡 ndriçimin e rrugës “Hasan Zylfia”,
Çdo ditë e çdo orë në terren për #KamzënQëDuam✅.