Përfundon ndërtimi i rrugës “Orikum” në Laknas me gjithë parametrat infrastrukturore

Ka përfunduar ndërtimi i rrugës “Orikum” në Laknas pas vitesh harrese dhe lënie pas dore. Sot qytetarët aksesojnë një rrugë me gjithë parametrat infrastrukturore si ndriçimi, kanalizimet, asfaltimi dhe sinjalistika rrugore.

Lajmin e jep vetë kryebashkiaku Rakip Suli, i cili në rrjetin social Facebook shkruan:

Laknas📍– ku përfunduam ndërtimin e rrugës🏞 “Orikum”, me gjithë parametrat dhe standartet infrastrukturore si më poshtë🔽
📌Asfaltim
📌Trotuare
📌Ndriçim
📌Kanalizime
📌Sinjalistikë rrugore
Punë konkrete për Kamzën që Duam🙏
#bashkiaqëduam😊