Përfundon ndërtimi i rrugës “Nato”, në Valias me gjithë standartet infrastrukturore

Valias 📍– Përfunduam punimet, për ndërtimin e rrugës 🛣 “NATO”, me cilësinë dhe standartet më të mira infrastrukturore në✅⬇️:
📌Rrjetin e kanalizimeve;
📌Ujësjellësin
📌Asfaltimin.
Çdo ditë e çdo orë në terren, në shërbim të qytetarëve👥.
#PërKamzënQëDuam😊, shkruan në rrjetin social Facebook, kryebashkiaku Rakip Suli. 
Më poshtë postimi i plotë: