Përfundon ndërtimi i rrugës “Bujar Bishanaku” në Babrru Qendër

Infrastruktura rrugore mbetet në fokusin kryesor të punëve të kryebashkiakut Rakip Suli dhe stafit të Bashkisë Kamëz.

Në gjithë territorin e Kamzës është ndërhyrrë për rehabilitimin e rrugëve ekzistuese dhe nërtimin e rrugëve të reja me cilësi dhe standarte.

Së fundmi ka përfunduar me standartet më të mira infrastrukturore edhe  rruga “Bujar Bishanaku” në Njësinë Administrative Paskuqan, në zonën e Babrroit Qendër, pas vitesh harresë.

Lajmin e jep vetë kryebashkiaku Rakip Suli në rrjetin social Facebook ku shkruan: