Përfundon ndërtimi i depos së re prej 2000 m3 dhe shtrirja e rrjetit të ri të ujësjellësit me gjatësi prej 19 km, në Babrru të Vjetër

Një tjetër investim i rëndësishëm në rrjetin e Ujësjellësit ka përfunduar në Njësinë Administrative Paskuqan. Depo e re prej 2000 m3 ka përfunduar dhe shumë shpejt merr zgjidhje problemi i furnizimit me ujë për banorët e zonës.

Edhe rrjeti i ri prej 19 km po shkon drejt fundit dhe në pak kohë qytetarët do kenë furnizim me ujë me cilësi dhe standarte.

Ljmin e jep vetë kryebashkiaku Rakip Suli, i cili në rrjetin social Facebook shkruan:

💧📍☑️Babrru të Vjetër, ku po përfundon ndërtimi i depos së re prej 2000 m3 dhe shtrirja e rrjetit të ri të ujësjellësit me gjatësi prej 19 km🔽
Mbi 30 vjet s’ishte vënë dorë, ndërsa sot me investimet tona merr fund problemi i furnizimit me ujë për banorët e zonës🙏
#PunëJoGjumë😊
#UKK👌
#BashkiaQëDuam😉