Përfundon edhe rruga “Nato” me standardet më të mira

🛣️💡📍✅Përfunduam edhe rrugën “Nato” me standarde dhe parametrat më të mira 🔽
📌Ujësjellës
📌Kanalizime
📌Asfaltim
📌Trotuare
📌Ndriçim
Të vendosur për të ecur vetëm përpara ➡️
#Valiasi #Punë✅️
#KamzaDritë💡