Përfundon edhe rruga “Derjan” në Bathore me standardet më të mira!

Përfunduam edhe 📍rrugën “Derjan” në Bathore me parametrat dhe standardet më të mira infrastrukturore🛣️🔽
📌Asafaltim
📌Ujësjellës
📌Kanalizime
📌Trotuare
📌Ndriçim
📌Sinjalistikë
Të vendosur për të ecur vetëm përpara➡️
#BashkiaQëDuam✅
#Bathore #Infrastrukturë😊
#KamzaEcënPërpara💪🏼