Përfundon dëgjesa publike për Projekt-Buxhetin e vitit 2024 me banorët e Njësisë Administrative Paskuqan: Punë të mëdha na presin, me investime në çdo lagje

Sapo përfunduam dëgjesën publike🗣të zhvilluar në Parkun e Liqenit të Paskuqanit 🌅me banorët e Njësisë Administrative Paskuqan, për Projekt-Buxhetin e vitit 2024📍.
Parku i Liqenit të Paskuqanit 🌅është shembulli më i mirë dhe kuptimplotë i ndryshimit dhe zhvillimit, por ende na presin punë të mëdha përpara me investime në çdo lagje🛣️✅
Flasim me njerëzit për çdo investim😊
#PaskuqaniVetëmPërpara➡️
#FlasimMeNjerëzit✅
#BashkiaQëDuam😊