Përfundon asfaltimi i rrugës “Drini” në Paskuqan, pjesë e bllokut total infrastrukturor prej 6.2 kilometër

🚜🛣📍Paskuqan, ku përfunduam asfaltimin e rrugës “Drini”, me gjatësi 800 ml, pjesë e bllokut total infrastrukturor prej 6200 ml🔽.
Investim që përfshin parametrat dhe standartet më të mira infrastrukturore✅.
#BashkiaQëDuam😊
#Paskuqani☑️
Postimi i plotë i kryebashkiakut Rakip Suli në rrjetin social Facebook: