Përfundon asfaltimi i rrugës “Azem Hajdari” me gjatësi 1150 ml, në Paskuqan

🚜🛣📍Paskuqan, ku vijojnë investimet në rrjetin infrastrukturor në rrugët “Drini”-800 ml, “Besim Çera”-3600 ml dhe rrugën “Azem Hajdari”, me gjatësi totale të gjithë bllokut prej 6200 ml🔽
Aktualisht po përfundon asfaltimi i rrugës “Azem Hajdari” me gjatësi 1150 ml, me parametrat dhe standartet më të mira infrastrukturore✅
#BashkiaQëDuam😊
#NëPunë☑️
Postimi i plotë i kryebashkiakut Rakip Suli në rrjetin social Facebook: