Përfundojnë vijëzimet e rrugës “Nato” në Valias

📍Valias- Përfunduam vijëzimet në rrugën “Nato”, pas investimit tërësor në🔽
📌Rrjetin e kanalizimeve
📌Ujësjellësin
📌Asfaltimin
Investimet infrastrukturore me standartet dhe parametrat më të mirë✅
#BashkiaQëDuam😊