Përfundojnë vijëzimet dhe vendosja e sinjalistikës vertikale dhe horizontale prej 2 km, në rrugët “Donald Trump” dhe “Liria”

Kamëz📍, ku sapo përfunduam vijëzimet dhe vendosjen e sinjalistikës vertikale dhe horizontale prej 2 km, në rrugët “Donald Trump” dhe “Liria”🛣️🚥🚧
Punë konkrete në gjithë territorin e Kamzës👏🙏
#BashkiaQëDuam☑️
#KamzaNëPunë😊