Përfundojnë rrugët “Zija Kombo” dhe “Zonja Curre”, në Babrru Shpat. Investime me standardet më të mira!

Babrru Shpat📍– ku përfunduam rrugët🏞️🔽
☑️”Zija Kombo”
☑️”Zonja Curre”
Investime me standarde që përfshijnë✔️
📌Trotuaret
📌Kanalizimet
📌Ujësjellësin
📌Asfaltimin
📌Ndriçimin
Vetëm përpara me dyfish punë këtë mandat➡️
#BashkiaQëDuam✅
#BabrruShpati😍