Përfundojnë rrugët “Pashko Vasa”, “Pishtarët e Demokracisë” dhe rruga “Pavarësia e Kosovës” në Kamëz

Kamëz📍– ku përfunduam edhe rrugët “Pashko Vasa”, “Pishtarët e Demokracisë” dhe “Pavarësia e Kosovës”.🛣️✅
Jo vetëm rrugë kryesore, por ndërhyrje në çdo zonë, deri në rehabilitimin dhe transformimin e çdo hapësire☑️😊
#KamzaQëDuam✅
#BashkiaQëDuam✅