Përfundojnë rrugët “Maçi” dhe “Sali Murat Vranishti” në Babrru Kodër

Babrru Kodër📍– ku përfunduam rrugët🔽
📌”Maçi”
📌”Sali Murat Vranishti”
Investime me standardet më të mira ✅
#PaskuqaniVetëmPërpara➡️
#BashkiaQëDuam✅