Përfundojnë punimet për transformimin e bllokut të pallateve në Babrru Qendër

Mirëmëngjes☺️,
Babrru Qendër🏢📍 Përfunduam punimet për rikonstruksionin e pallateve dhe rehabilitimin e zonës përreth, me cilësinë dhe standartet më të mira në⬇️:
📌Sistemin kapot;
📌Fasadat e pallateve;
📌Sistemimin e dritareve;
📌Vendosjen e depozitave të përbashkëta të ujit;
📌Shtrimin e trotuareve;
📌Krijimin e hapësirave të përbashkëta.
Një transformim total i zonës, që tashmë ofron kushte dhe cilësi jetese✅.
#BashkiaQëDuam