“Përfituesit e programit YourJob”! Falë bashkëpunimit me CARITAS, 50 të rinj kanë ndjekur kurse profesionale dhe janë gati për tregun e punës

📍Vijojnë takimet me përfituesit e programit YourJob, ku e pranishme ishte dhe Znj. Ejona Aliu, Kordinatore Projekti.

Falë bashkëpunimit me CARITAS, 50 të rinj kanë ndjekur kurse të ndryshme profesionale😍
Sot ata janë gati për tregun e punës, të trajnuar dhe aftësuar sipas kërkesave të sipërmarrjeve të ndryshme🙏