Paskuqan, në çerdhen “Pranverë” fëmijët edukohen dhe mësojnë në kushte dhe standarde europiane

Mirëmëngjesi nga Paskuqan 1 📍
👧🏫Me fytyrat diellore të vogëlushëve të çerdhes “Pranverë”, të cilët janë kryefjala e punës sonë dhe duarartat që nuk pushojnë kurrë në kujdesin, përkushtimin dhe argëtimin e tyre👏 ✅.