Paskuqan dhe Valias, gjatë ceremonive të emërtimit të rrugëve “Daman Zemzadja” dhe “Kismet Omuri”. Nderim për figurat e tyre të shquara

Paskuqan📍Gjatë ceremonisë së emërtimit të rrugës “Daman Zemzadja” 🛣.
Në mirënjohje të kontributit shoqëror, humanitar e veçanërisht të kontributit e sakrificës për liri të të ndjerit Daman, i cili ra dëshmor në Shtator të vitit 1913, Bashkia Kamëz vendosi të nderojë figurën e tij të shquar

 

Valias 📍Gjatë ceremonisë së emërtimit të rrugës ”Kismet Omuri” 🛣.
Për solidaritetin, kontributin dhe vlerat qytetare të kultivuara në zonën ku ka qënë banor👤📍, Bashkia Kamëz vendosi të nderojë figurën e tij të shquar✅.