Pas vitesh errësirë, përfunduam ndriçimin e rrugës “Teuta” në Bathore

📍💡☑️ Pas vitesh errësirë, përfunduam ndriçimin e rrugës “Teuta” në Bathore, me gjatësi 680 metër⬇️
Nuk do ndalemi deri në ndriçimin e çdo rruge dhe rrugice në Bashkinë Kamëz💡📍
#BashkiaQëDuam🙏
#KamzaDritë😊