Pas rikonstruksionit edhe shkolla “Ibrahim Basha” në Bulçesh do të jetë shumë shpejt gati

Pas rikonstruksionit edhe shkolla “Ibrahim Basha” në Bulçesh📍 do të jetë shumë shpejt gati✅.
Hapësira moderne me kushte e standarde europiane për 7️⃣4️⃣6️⃣ nxënës dhe stafet mësimore🥇.
Falë programit EU4School , financuar nga BE dhe zbatuar nga UNDP, i shtohet një tjetër investim qytetit tonë.