Pas një serie investimesh, nis puna për ndërtimin nga e para të çerdhes, kopshtit dhe shkollës “Demokracia” në Valias

📍🏫🏘Valias, ku pas përfundimit të një serie investimesh që përfshijnë🔽
📌Lagjen e re me 270 apartamente
📌Infrastrukturën
📌Investimet në ujësjellës
📌Investimet në arsim
nisëm punën edhe për ndërtimin nga e para të çerdhes, kopshtit dhe shkollës 9-vjeçare “Demokracia”🔽
Mbi 7️⃣0️⃣0️⃣ nxënës do mësojnë në shkollën e re me standarte europiane, me bibliotekë, palestër, laboratorë dhe terrene sportive😍
Mbi 100 fëmijë do kenë çerdhen dhe kopshtin e ri gati, të ndërtuar me gjithë parametrat bashkëkohorë🙏
#ArsimiQëDuam😊
#BashkiaQëDuam☑️