Pas ndërtimit nga e para të kopshtit “Gjeniu i Vogël” dhe rikonstruksionit të shkollës “Ahmet Zogu”, përfunduam edhe rrugën “Erzeni” në Bathore

Bathore📍– ku pas ndërtimit nga e para të kopshtit “Gjeniu i Vogël”🏠dhe rikonstruksionit të shkollës “Ahmet Zogu”🏢 përfunduam edhe rrugën “Erzeni”✅ me parametrat dhe standardet më të mira🛣️🔽
📌Asfaltim
📌Trotuare
📌Ndriçim
📌Sinjalistikë
Punë dhe zhvillim në gjithë qytetin✅
#KamzaVetëmPërpara➡️
#BathorjaDritë💡
#Punë #Zhvillim😊