Pas ndërtimit nga e para të çerdhes, kopshtit dhe shkollës “Demokracia”, përfunduam edhe ndriçimin në rrugët “Shkumbini” dhe ”Bogovë” në Valias

Valias i Ri📍
Pas investimeve dhe ndërtimit nga e para të 🏡çerdhes, 🏫kopshtit dhe 🏢shkollës “Demokracia”, përfunduam edhe ndriçimin 💡💡🛣️në rrugët⬇️
👉”Shkumbini”
👉”Bogovë”
Investime me parametra dhe standarde bashkëkohore✅