Pas çerdhes “Pranverë”, kopshtit “Nr.15 Borëbardha” dhe shkollës “Isa Boletini”, përfundon dhe rruga “Idriz Seferi” në Paskuqan

Paskuqan📍– ku pas ndërtimit nga e para të çerdhes “Pranverë” 🏡, kopshtit “Nr.15 Borëbardha” 🏠dhe rikonstruksionit të shkollës “Isa Boletini”🏢 përfunduam edhe rrugën “Idriz Seferi”🏞️✅
Standardet më të mira si vijon🔽
📌Asfaltimi
📌Trotuaret
📌Kanalizimet
📌Ujësjellësi
📌Ndriçimi
Paskuqani ecën vetëm përpara➡️
#BashkiaQëDuam😊
#KamzaVetëmPërpara
#Paskuqani✅