Pas asfaltimit, trotuareve, kanalizimeve dhe ndriçimit, përfundojnë dhe vijëzimet në rrugën “Luzi i Vogël” në Bathore

Bathore📍, ku pas përfundimit të asfaltimit, kanalizimeve, trotuareve dhe ndriçimit përfunduam edhe vijëzimet në rrugën “Luzi i Vogël”🛣️🚥🚧
Punë konkrete në gjithë territorin e Kamzës👏🙏
#BashkiaQëDuam☑️
#KamzaNëPunë😊