Pas 30 vitesh, transfomohen totalisht linjat e transportit urban në Paskuqan, me mjete moderne për qytetarët

Në linjat e transportit urban në Paskuqan kishte 30 vite që nuk ishte vënë dorë dhe situata ishte emergjente.

Qytetarët udhëtonin me furgona pa kushte, të degraduar totalisht.

Sot kemi një realitet komplet tjetër, me mjete të reja dhe dinjitoze pë të gjithë përdoruesit e këtyre linja transporti.

Lajmin e jep kryebashkiaku Rakip Suli, i cili në rrjetin social Facebook shkruan:

🚘🚙🚐 Transformuam totalisht linjat e transportit urban me mjete moderne dhe dinjitoze per qytetarët, duke zëvendësuar furgonat e amortizuar prej 30 vitesh në linjat🔽
📍Unaza Ushqyese-Babrru
📍Unaza Ushqyese-Paskuqan
Standart dhe cilësi në gjithë shërbimet tona😊