Pas 30 vitesh pritje, sot 15700 banorë të Valiasit furnizohen normalisht me ujë, falë investimit prej 83 km linjash të reja ujësjellësi

30 vite pritje banorët e Valiasit, në harresë totale, pa rrjet ujësjellësi dhe kanalizime📍
Sot 15.700 banorë të zonës furnizohen normalisht me ujë, falë investimit prej 83 km linjash të reja ujësjellësi💧
Qytetarët janë të parët👌
#BashkiaQëDuam😊
#PunëJoLlafe☑️
#UjësjellësiValias🙏

Postimi në rrjetin social Facebook i kryebashkiakut Rakip Suli: