Parku i Liqenit të Paskuqanit, ndriçon dhe po merr jetë dita ditës

✅🌅💡E nisim vitin me këto pamje të mrekullueshme nga Parku i Liqenit të Paskuqanit, që ndriçon dhe po merr jetë dita ditës, me gjithë standartet dhe parametrat më të mira, në shërbim të qytetarëve🌴💚
Punët më të mëdha na presin këtë vit🙏
#BashkiaQëDuam✅
#Paskuqani💚