Panairi i Librit “KAMZA LEXON”, edicioni i tretë, vjen në datat 10 dhe 11 maj, në sheshin “Nënë Tereza” në Kamëz

“KAMZA LEXON”- Panairi i Librit📕📒📗📚
Në datat📍 10 dhe 11 Maj, takohemi së bashku në edicionin e tretë të panairit të librit “Kamza Lexon”📚📕📒
👉20 takime promovuese në stendën e ngritur në sheshin “Nënë Tereza”📍
👉5 çmime📍
👉20 shtëpi botuese dhe me pjesëmarrjen e mbi 30 shkrimtarëve, pedagogëve, studiuesve dhe gazetareve📍
Ju ftojmë të na bashkoheni, për ta bërë këtë panair libri më të bukur dhe për të promovuar rëndësinë e librit dhe leximit✅