Pallati i Kulturës Kamëz merr emrin e Dëshmorit të Atdheut Artan Cuku! Kryebashkiaku Rakip Suli: Nga sot “Qytetar Nderi” i Kamzës duke e përjetësuar emrin dhe kontributin e tij të lavdishëm në historinë e qytetit tonë

Nga sot Pallati i Kulturës Kamëz, me vendim të Këshillit Bashkiak, do mbajë emrin e Dëshmorit të Atdheut Artan Cuku.

Nismës së Policisë së Shtetit për përjetësimin e policëve të rënë nga dora e krimit, ju përgjigj e para Bashkia Kamëz dhe kryebashkiaku Rakip Suli, duke ndërmarë këtë hap, për vendosjen e emrit të Pallatit të Kulturës “Artan Cuku” dhe shpalljen e tij “Qytetar Nderi i Kamzës”.

Në ceremoninë e zhvilluar morën pjesë ministri i Drejtësisë Z. Ulsi Manja, kryetari i Bashkisë Lezhë, Z. Pjerin Ndreu dhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Z. Gledis Nano.

Ja postimi në rrjetin social Facebook i kryebashkiakut Rakip Suli: