Ofrimi i shërbimeve online për të shmangur rradhën dhe humbjen e kohës për qytetarët! Kryebashkiaku Rakip Suli zhvillon takim me Prefektin, Z. Afrim Qendro dhe Sekretaren e Përgjithshme të Ministrisë së Brendshme, Znj. Elena Pici

Ditën e sotme kryebashkiaku Rakip Suli zhvilloi takim me Prefektin e Qarkut Tiranë, Z. Afrim Qendro, Sekretaren e Përgjithshme të Ministrisë së Brendshme, Znj. Elena Pici dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Gjendjes Civile, Z. Vangjush Stavro.

Në fokus të takimit dhe diskutimeve ishte ofrimi i mbi 95 përqind të shërbimeve online, duke u ardhur në ndihmë qytetarëve që tani shmangin rradhët dhe humbjen e kohës.

Më poshtë postimi në rrjetin social Facebook i kryebashkiakut Rakip Suli: