“Nxitja dhe promovimi i arsimit profesional, si rrugë drejt karrierës”! Përfaqësues të Bashkisë, ZVA Kamëz dhe z. Shpëtim Nazarko, analist, gazetar i shquar, zhvillojnë bashkëbisedim me të rinjtë

Se ku ka rini, ka edhe zhvillim💪!
Kishim kënaqësinë të kishim në mesin tonë z.Shpëtim Nazarko, analist-gazetar i shquar, ku bashkë me znj.Albana Imeraj, drejtoreshë e ZVA Kamëz, znj.Rebeka Sulejmani, nënkryetare dhe z.Liridon Mulaj, përgjegjës i bibliotekës Kamëz, zhvilluam takimet e rradhës me të rinjtë e të rejat e gjimnazit “Ibrahim Rugova” dhe Shkollës Profesionale Kamëz📍.
🗣️Përmes këtij bashkëbisedimi synojmë nxitjen dhe promovimin e arsimit profesional, si rrugën drejt karrierës dhe ndërtimin e një ekonomike vendore të fortë✅.
Mbështetje maksimale për ju ❤️!