Nxënësit ekselentë krenaria e qytetit! 1254 bursa ekselente nga Bashkia në katër vite

Mirëmëngjes ☺️,
Me lajmin e mirë për nxënësit tanë ekselentë🥇që Bashkia Kamëz do të vijojë mbështetjen dhe motivimin e tyre me bursa ekselence 📔👩‍🎓:
📌nga klasa e 6-9 me 270$ në vit;
📌nga klasa e 9-12 me 450$ në vit;
Jeni krenaria e qytetit ❤️!
#VetëmPërpara ➡️
#PërArsiminQëDuam😍