Nxënësit e shkollës “Jashar Hoxha” kontribuojnë për Parkun e Liqenit të Paskuqanit, duke mbjellë 30 pemë

Me nxënësit e shkollës “Jashar Hoxha”, Paskuqan 2📍
Nxënësit shprehën dëshirën e tyre që dhe ata të kontribuojnë për Parkun e Liqenit të Paskuqanit duke mbjellë ➕3️⃣0️⃣ pemë 🌲
Falënderues që edhe fëmijët ndjejnë përgjegjësi për qytetin e tyre 🙏👏.