Nisin festimet e Ditës së Verës në Parkun e Paskuqanit

Një ditë plot ngjyra🌻🌺🌸, mbushur me aktivitete, hare dhe energji pozitive☀️.
Festa nuk mbaron këtu🎉, ju mirëpresimin me vazhdimin e akivitetit edhe në orën 18:00 🎤🎊