Nisin dëgjesat publike për Projekt-Buxhetin e vitit 2024. Do të vijojmë në çdo njësi administrative për të folur për shumë punë të realizuara dhe një qytet të tërë të transformuar në çdo sektor!

Sot filluam dëgjesat publike🗣️ dhe diskutimet me banorët e Lagjes Administrative nr.2 Kamëz, për Projekt – Buxhetin e vitit 2024📍
Do të vijojmë në çdo njësi administrative për të folur për shumë punë të realizuara dhe një qytet të tërë të transformuar 🏙️në çdo sektor, por edhe për shumë punë të tjera që na presin përpara✅
#KamzaVetëmPërpara➡️
#FlasimMeNjerëzit✅
#BashkiaQëDuam😊