Nis regjistrimi i fëmijëve në çerdhen në Qendër Kamëz që hapet në 5 Janar

Bashkia Kamëz njofton se kanë nisur aplikimet për regjistrimin e fëmijëve në çerdhen në Qendër Kamëz që hapet në datën 5 janar.

Aplikimet për regjistrim do të kryhen në Drejtorinë e Arsimit Rinisë dhe Sportit, me adresë Bulevardi Nënë Tereza në Pallatin e Kulturës Kamëz.

Zyra është e hapur çdo ditë nga ora 8:00 deri në orën 16:00 për gjithë qytetarët që duan të regjistrojnë fëmijët e tyre.