Nis puna për ndërtimin e pedonales në Parkun e Liqenit të Paskuqanit

Paskuqan📍, ku inspektuam nisjen e punimeve për ndërtimim e pedonales në Liqenin e Paskuqanit që përfshin🔽
📌Gjatësinë e pedonales 4.7km, gjerësinë 5.5m
📌Ndriçim dhe stola
📌2 parkime me sipërfaqe 3900m²
📌2 ura
Një tjetër investim madhor pas rehabilitimit të digës dhe mbjelljes së mbi 12.000 pemëve🌲🌴, që e transformojnë totalisht zonën, në një park dhe atraksion turistik për qytetarët🚶🚶🏻‍♂️😍
#KamzaQëDuam😊
#LiqeniIPaskuqanit🌅