Nis puna për ndërtimin e KUN me gjatësi prej 1050 metër dhe rrugën “Nato” në Valias

📍Valias, ku nisëm punimet për ndërtimin e KUN me gjatësi prej 1050 ml dhe rrugën “Nato”, e cila do ndërtohet me parametrat më të mira infrastrukturore si;🔽
📌Kanalizime
📌Asfaltim
📌Trotuare
📌Ndriçim
📌Gjelbërim
Investime me standarte, në gjithë teritorin e Bashkisë Kamëz✅
#BashkiaQëDuam☑️
#KamzaNëPunë😊