Nis fushata e mbjelljeve të pemëve në Kamëz: Mbillen 300 pemët e para në zonën e Bathores

Bashkia Kamëz vijon punën për mbjelljen e pemëve në gjithë territorin e qytetit. Ndërmarrja e Pastrim-Gjelbërimit është në krye të punëve me qëllim gjelbërimin dhe pastrimin e qytetit. Në rrugën “Drini” në Bathore filloi puna për mbjelljen e rreth 100 pemëve dhe pastrimin përgjatë gjithë teritorit.

Gjithashtu në rrugën “Gjallica” prap në zonën e Bathores vazhdoi proçesi për gjelbërimin e zonës ku u mbollën rreth 200 pemë të tjera. Proçesi do të vazhdojë në të gjithë territorin deri në gjelbërimin e plotë të qytetit.