Nis dezinfektimi i gjithë objekteve arsimore, në prag të vitit të ri shkollor

Nisëm procesin e dezinfektimit në të gjitha objektet arsimore në Bashkinë Kamëz🏫🧨📍
Përkujdesje dhe siguri maksimale për të gjithë nxënësit dhe stafet mësimore, në prag të nisjes së vitit të ri shkollor✔️
#Siguri #Përkujdesje✅
#ArsimiQëDuam😍
#KamzaVetëmPërpara➡️